Haluatko liittyä kanta-asiakkaaksi? Liittymällä saat kanta-asiakkaille kohdistettuja etuja ja tarjouksia.

Lue lisää
  • Suomi
  • English

360°Cafe Hyvinvointikahvila

Uniikki apteekin yhteydessä toimiva hyvinvointikahvila, jossa hyvinvoinnin palvelut jaetaan kolmen palvelukokemuksen kokonaisuuteen: kahvilamenu, hoitolamenu ja laboratoriomenu. Päivän menulta löydät ruoka- ja juomatuotteiden lisäksi myös tuotteita ja palveluita keholle sekä mielelle.

Uuden ajan hyvinvointikahvila

Olemme avanneet uuden hyvinvointikahvilan apteekkiin. 360ºCafe on Ympyrätalon apteekissa sijaitseva uuden ajan hyvinvointikahvila, jossa kokonaisvaltainen hyvinvointi nähdään mielen ja kehon tasapainona. Täällä terveyden käsite laajenee apteekkien tyypillisistä kehon lääkitsemispalveluista myös mielen hyvinvointia edistäviin palveluihin.

Kahvilassamme hyvinvoinnin palvelut jaetaan kolmen kokemuksen kokonaisuuteen.

Päivän menu ei sisällä vain ruokia ja juomia, vaan löydät siltä myös palveluita keholle ja mielelle. Terveyden täysi 360 asteen kierros kattaa hyvinvoinnin kaikki osa-alueet- mm. ruokavalion, stressin- ja kauneudenhoidon. Yhtenä osana hyvinvointikahvilaamme toimivat myös laboratorio ja hoitolapalvelumme. Esimerkiksi sairaanhoitajan vastaanotolla terveydenhuoltoon perehtyneet ammattilaiset antavat henkilökohtaista neuvontaa, suorittavat erilaisia mittauksia ja antavat rokotuksia ja pistoksia.

360Cafe Hyvinvointikahvila

TERVE! laboratoriomme kautta on saatavissa yli 500 erilaista laboratoriomääritystä.

Jos hinnastostamme ei löydy tarvitsemaasi mittausta tai haluat koota oman mittauspaketin, kysy tarjousta suoraan apteekista tai ota yhteyttä sähköpostilla sairaanhoitajatympyratalonapteekki.fi. Osasta tutkimuksia on myös mahdollista saada Kela-korvaus lääkärin lähetteellä. Laboratoriotulokset saat meiltä aina nopeasti, tutkimuksesta riippuen jopa samana iltapäivänä. Tulokset toimitetaan sinulle esimerkiksi salatulla sähköpostilla/kirjeenä tai voit noutaa ne kahvilasta. Jos tulokset poikkeavat viitearvoista, on aina hyvä ottaa yhteyttä myös omaan lääkäriin.

Kaikki 360ºCafen palvelumme ovat saatavilla helposti ja nopeasti – ajanvarauksella tai ilman.

Siirry ajanvaraukseen

Tervetuloa tutustumaan!