Haluatko liittyä kanta-asiakkaaksi? Liittymällä saat kanta-asiakkaille kohdistettuja etuja ja tarjouksia.

Lue lisää
  • Suomi
  • English

360°Cafe Hyvinvointikahvila

Uniikki apteekin yhteydessä toimiva hyvinvointikahvila, jossa hyvinvoinnin palvelut jaetaan kolmen palvelukokemuksen kokonaisuuteen: kahvilamenu, hoitolamenu ja laboratoriomenu. Päivän menulta löydät ruoka- ja juomatuotteiden lisäksi myös tuotteita ja palveluita keholle sekä mielelle.

Uuden ajan hyvinvointikahvila

Olemme avanneet uuden hyvinvointikahvilan apteekkiin. 360ºCafe on Ympyrätalon apteekissa sijaitseva uuden ajan hyvinvointikahvila, jossa kokonaisvaltainen hyvinvointi nähdään mielen ja kehon tasapainona. Täällä terveyden käsite laajenee apteekkien tyypillisistä kehon lääkitsemispalveluista myös mielen hyvinvointia edistäviin palveluihin.

Kahvilassamme hyvinvoinnin palvelut jaetaan kolmen kokemuksen kokonaisuuteen.

Päivän menu ei sisällä vain ruokia ja juomia, vaan löydät siltä myös palveluita keholle ja mielelle. Terveyden täysi 360 asteen kierros kattaa hyvinvoinnin kaikki osa-alueet- mm. ruokavalion, stressin- ja kauneudenhoidon. Yhtenä osana hyvinvointikahvilaamme toimivat myös laboratorio ja hoitolapalvelumme. Esimerkiksi sairaanhoitajan vastaanotolla terveydenhuoltoon perehtyneet ammattilaiset antavat henkilökohtaista neuvontaa, suorittavat erilaisia mittauksia ja antavat rokotuksia ja pistoksia.

360Cafe Hyvinvointikahvila

 

Tervetuloa tutustumaan!