Haluatko liittyä kanta-asiakkaaksi? Liittymällä saat kanta-asiakkaille kohdistettuja etuja ja tarjouksia.

Lue lisää
  • Suomi
  • English

360°Tila

Ympyrätalon Apteekin alakerran hyvinvoivan liikkeen Tila.
Viikkotunteina tarjoamme improtanssia, pilatesta, joogaa ja meditaatiota. Viikonloppuisin pidetään workshoppeja samoista aiheista ja laajemminkin kokonaisvaltaista hyvinvointia tukien. Tulossa on ainakin raaka-leivontaa, improtanssia, henkisen kasvun keskustelupiirejä sekä naisten ja miesten piirejä.
Tervetuloa tutustumaan!

Tilan voi myös vuokrata kokouskäyttöön. Klikkaa tästä lisätietoja.

Katso tästä Tilan esittelyvideo

Hinnasto on tämän sivun alalaidassa.

VIIKKOTUNNIT 2.9. – 13.12.2019

Maanantaisin:
10:00-11:15 Improtanssi Outi Ivaska
16:45-18:00 Virtaava Hathajooga Saija Sarell
18:30-19:45 Silmäjooga Alina Minerva

Tiistaisin:
8:30-9:45 Aamupilates Mira Juntunen

(5.11, 19.11, 26.11, 3.12, 10.12 ja 17.12. äänimaljarentoutushoito klo 18-19 Sara Adolfsen ohjaa)

Keskiviikkoisin:
18:30-19:45 Kokonaisvaltainen hathajooga Eero Mieho

Torstaisin:
8:30-9:45 Aamupilates Mira Juntunen
11:00-12:15 Krempparyhmä Mira Juntunen
18:30-19:45 Silmäjooga Alina Minerva

Perjantaisin:
8:30-9:45 Seasonal Yoga Anna Maija Siljander
17:30-18:45 After work -rentoutus Milja Minea

Tunneille voi tulla ilmoittautumatta tai varmistaa paikan ilmoittautumalla tästä linkistä.

TUNTIKUVAUKSET:

AAMUPILATES: 60 min ajan herätellään keho nautinnollisella virtaavalla liikesarjalla, jossa kehon jokainen lihas ja nivel saa tehdä osansa ja 15 min hengitysharjoituksella tuodaan ajatus tähän hetkeen. Fyysinen tunti jolla ei kuitenkaan hypitä, hikoilla eikä rehkitä.

AFTER WORK -RENTOUTUS: Kaipaatko hengähdystä arjesta tai haastavista tilanteista? Olisiko pysähtyminen ja oman sisimmän kuuntelu paikallaan? Tässä ohjatussa meditaatiossa teemme mielikuvamatkan, jonka aikana voit päästää irti mieltä kuormittavista asioista. Kun mieli hiljenee ja rauhoittuu, on helpompi kuunnella sisintään ja selkeyttää sitä, mikä on tärkeintä ja oleellisinta juuri nyt. Stressaantuneen ihmisen rauhoittava tunti.

IMPROTANSSI: Tanssi-improvisaatiota voidaan tehdä musiikin tukemana tai hiljaisuudessa. Tämä tanssimuoto sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille. Sinun oma ainutlaatuinen liikekielesi saa tulla ilmaistuksi juuri siten kuin se kussakin hetkessä ilmenee. Menetelmänä käytetään pääosin esteetöntä tanssia, Dance-Abilityä, jossa rajoitteet nähdään mahdollisuutena. Tunnilla on elementtejä myös kontakti-improvisaatiosta, autenttisesta liikkeestä, alexander-tekniikasta ja kehonhuoltomenetelmistä. Tunnit sisältävät pari- ja ryhmätyöskentelyä. Tunti sopii pyörätuolia ja rollaattoria käyttäville.

KOKONAISVALTAINEN HATHAJOOGA: Kokonaisvaltainen hathajooga sisältää asanaliikeharjoitusten lisäksi mantrahiljentymistä joko hiljaa mielessä tai ääneen laulaen ja helpon meditaation hyvällä fiiliksellä ja rennolla asenteella. Hengityksestä ja äänenkäytöstä innostuneen ihmisen tunti.

KREMPPARYHMÄ: Jos pystyt liikkumaan edes hitaasti kävellen ja kädet irtoavat 20 cm kyljistä sivuille ja ylöspäin, pärjäät tässä ryhmässä. Tehdään hitaasti ja hauskasti pieniä liikkeitä, joilla elvytetään kehoa ja ajatusta virtaavammaksi. Kropan rapistumisesta huolimatta liikuntaa haluavalle sopiva tunti.

VIRTAAVA HATHAJOOGA: Virtaavalla hathatunnilla keskitymme liikkeen ja hengityksen yhdistämiseen, haemme kehon ja mielen rentoutta lisäten samalla tunnetta elinvoimaisuudesta. Asanaharjoituksen ohella teemme vaihtelevasti myös hengitys- eli pranayamaharjoituksia, ja hiljennymme meditaatioon. Tunti sopii kaikentasoisille, eikä aiempi kokemus joogasta ole välttämätöntä.

SEASONAL YOGA: Vuodenaikajoogassa edistämme fyysistä ja henkistä tasapainoa vuodenaikojen mukaan vaihtuvien Yin Yang -liikkeiden, hengitysharjoitusten ja rentoutuksen avulla. Joogaharjoitus pohjautuu perinteisen intialaisen tradition ja länsimaisen tiedon lisäksi kiinalaiseen terveystietoon. Syvällisempään itsensä huoltamiseen innostuneen ihmisen tunti, joka ei edellytä aiempaa kokemusta joogasta.

SILMÄJOOGA: Näkökyky on laaja kokonaisuus, johon eniten vaikuttavat silmien lihaskunto, pään verenkierto, mielen selkeys ja kokonaisvaltainen rentous. Kaikki tunnilla tehtävät hidastempoiset harjoitukset ja pitkät asanat tukevat näitä puolia kehossamme lisäten luontaisesti kehomme kykyä havainnoida maailmaa. Huomioithan, että harjoitukset tehdään aina ilman silmälaseja tai piilolinssejä. Toimistossa istuvan ihmisen unelmatunti.

OHJAAJAT:

ALINA MINERVA Alina on itseoppinut ilonmestari. Nopeaan kotiharjoitukseen sopivat silmäjoogalasit ovat apteekissa myynnissä.
ANNA MAIJA SILJANDER Anna Maija on joogaopettaja, aikuiskasvattaja ja muutosvalmentaja. Anna Maija tukee ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia ohjaamalla heitä erityisesti töihin liittyvissä muutostilanteissa Turning Heads -yrityksessään.
EERO MIEHO on harjoittanut joogaa 30 vuotta. Ohjaajaksi hän kouluttautui 5 vuotta sitten (RYT300 ja RYT500). Eero opettaa kitaransoittoa ja säveltää – viimeaikoina myös mantramusiikkia.
MILJA MINEA Milja Minea on henkisen kasvun ohjaaja. Milja vetää ohjattuja meditaatioita sekä syvempään itsetuntemukseen ja tunteiden käsittelyyn liittyviä työpajoja ja kursseja. Lisäksi hän tekee energiahoitoja ja vapauttaa tunnelukkoja kehosta.
MIRA JUNTUNEN Mira on kirjailija (Kehon korjausopas ja Merkityksellinen minä -kirjat), pilatesohjaaja, henkinen auttaja ja kauppatieteiden maisteri. Miran erityinen intressi on sisäisen ilmeneminen ulkoisessa kehossa.
OUTI IVASKA: Outi on monialainen fasilitaattori ja taiteilija. Hän työskentelee luovuuden ja hyvinvoinnin ammattilaisena inspiroiden ja luotsaten ihmisiä innostumaan omasta ilmaisuvoimastaan. Hän ohjaa ryhmille teatteri- ja tanssi-improvisaatiota sekä kehonhuoltoa ja liikuntaa. Outin repertuaariin kuuluvat myös erilaiset terveyden ja hyvinvoinnin yksilöhoidot kuten Aguahara-vesirentoutus, klassinen hieronta ja reiki.
SAIJA SARELL Saija on hyvinvointialan yrittäjä, RYT-200-sertifioitu joogaohjaaja (Hatha, Hatha Vinyasa ja Yin) sekä Acro yoga -ohjaaja. Saijan tunneilla on turvallinen ja lempeä tila, jossa voit hengähtää ja luoda yhteyden itseen.

HINNASTO: Kaikki tunnit käytettävissä samalla hinnalla ja samalla sarjakortilla. Tunnit ovat 75 minuutin mittaisia.

Ympyrätalon apteekin kanta-asiakkaille*:
1x                             18,00 €
5x                             85,50 €
10x                         162,00 €
31 päivän kortti      162,00 €

Kaikille muille:
1x                             20,00 €
5x                             95,00 €
10x                         180,00 €
31 päivän kortti      180,00 €

Viiden kerran kortti on voimassa kolme kk ja 10 kerran kortti on voimassa neljä kuukautta. 31 päivän kortti on voimassa 31 päivää ensimmäisestä harjoituskerrasta alkaen.

*Kanta-asiakkuus on ilmainen ja antaa muitakin ostoetuja Ympyrätalon apteekissa.

TUNTI- JA OHJAAJATARJONTA LAAJENEE TÄSTÄ VIELÄ REILUSTI.

Voit myös kysyä omalle työ- tai kaveriporukallesi räätälöityä tuntitarjontaa ja tietenkin yksityistunteja voimme myös tarjota.