Ekologisuus on meille tärkeä periaate, joka näkyy kaikessa työskentelyssämme. Tavoitteenamme on tehdä ympäristömyönteisiä hankintoja, kouluttaa henkilökuntaamme työskentelemään ympäristöä ajatellen sekä lisätä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme ympäristötietoisuutta.

Meille on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti osoitukseksi suunnitelmallisesta työstä ympäristön hyväksi. Viimeisimmän sertifikaatin ojensi Helsingin apulaispormestari Anni Sinnemäki ympäristöjohtamisen ja Ilmastokumppanit-verkoston vuosiseminaarissa 31.10.2018. Ekokompassi on käytännönläheinen ja konkreettisiin toimenpiteisiin keskittyvä ympäristöjärjestelmä. Järjestelmään hyväksytyt yritykset ovat puolueettoman osapuolen auditoimia ja sitoutuneet noudattaman järjestelmän 10 kriteeriä. Lisätietoa Ekokompassi-järjestelmästä saat osoitteesta www.ekokompassi.fi.

 

 

Haluamme tehdä ekologisuuden mahdollisimman vaivattomaksi asiakkaillemme. Apteekissamme on kätevä lääkejätteen keräyspiste, jonne asiakkaat voivat palauttaa vanhentuneet tai käyttämättömät lääkkeet. Palautettavat lääkejätteet voi lajitella läpinäkyvässä muovipussissa lääkejätteeseen, hyvin pakattuna pistävään jätteeseen ja lääkkeiden ulkopakkaukset muuhun jätteeseen. Jodia sisältävät lääkkeet ja elohopeakuumemittarit palautetaan henkilökunnalle. Tavoitteenamme on myös vähentää haitallisen muovijätteen määrää, joten meiltä saat myös paperipussin apteekkiostoksille. Kannustamme ensisijaisesti asiakkaitamme käyttämään kestokassia.

 

 

Olemme mukana myös ResQ-clubissa, jonka avulla vähennämme apteekkimme 360°Cafen tuotteiden, kuten smoothieiden ja tuorepuurojen, hävikkiä. Myymme loppupäivästä tuotteemme edullisesti ResQ:n kautta. Sovelluksen tyytyväisyysaste on 97 %, joten suosittelemme sinua ehdottomasti kokeilemaan palvelua. Ei heitetä hyvää ruokaa hukkaan!

Innovatiivinen toimintatapamme helpottaa asiakkaidemme arkea. Edelläkävijänä olemme verkostoituva apteekki, joka toimii sosiaalisessa mediassa ja tekee jatkuvaa moniammatillista kehitystyötä asiakasta kuunnellen – vastuullisesti. Kuuntelemme mielellämme palautetta ja kehitysideoita, miten voisimme tukea asiakkaitamme tekemään vielä enemmän ympäristöystävällisempiä ratkaisuja.

Tervetuloa tutustumaan uuden ajan hyvinvointiapteekkiimme! 

Eveliina,

Apteekkimme Ekokompassin vastuuhenkilö