Haluatko liittyä kanta-asiakkaaksi? Liittymällä saat kanta-asiakkaille kohdistettuja etuja ja tarjouksia.

Lue lisää
  • Suomi
  • English

Henkilökunta

Ympyrätalon apteekissa asiakkaita palvelee moniammatillinen ja erityiskoulutettu henkilökunta. Työskentelemme itseohjautuvissa tiimeissä, joissa jokainen pystyy tuomaan oman ammatillisen osaamisensa kaikkien käyttöön. 

Halu palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla – kokonaisvaltaisesti 

Tällä ajatuksella lähdin liikenteeseen, kun minulle tarjoutui tilaisuus toimia apteekkarina Helsingin Ympyrätalon apteekissa. Kehoa ja mieltä tulee hoitaa kokonaisvaltaisesti. Kun nämä elementit ovat tasapainossa, voidaan puhua hyvinvoinnista. Vahvan lääkinnällisen osaamisen lisäksi katsomme ihmistä kokonaisuutena ja tarjoamme viihtyisissä, nykyaikaisissa tiloissamme monenlaisia tuotteita ja palveluja. Minulle on tärkeää, että asiakkaillamme ja työntekijöillämme on hyvä olla.

Kiinnostuitko konseptistamme?

Haluatko osaksi tiimiämme? Lähetä lyhyt hakemus sekä CV osoitteeseen rekrytointi@ympyratalonapteekki.fi

Tiina Vaitomaa

Apteekkari

Roosa

Jalkaterapeutti

Hei! Olen Roosa ja toimin Ympyrätalon apteekissa jalkaterapeuttina. Jalkaterapeutin tutkinto on nimikesuojattu ammattikorkeakoulututkinto.

Koulutus pitää sisällään monipuolisesti alaraajojen lihas-, nivel- ja liiketoimintojen tutkimista, jalkasairauksien tunnistamista ja iho- ja kynsiongelmien hoitamista.

Jalkaterapiasta voit tulla hakemaan apua esimerkiksi paksuuntuneisiin kynsiin,  plantaarifaskiittikipuun tai jalkaterän virheasentoihin, kuten vaivaisenluun hoitoon. Lisäksi valmistan silikonisia varvastukia, ohjaan jalkaterän ja nilkan harjoitteita sekä tarvittaessa annan omahoidon ohjausta. 

Anssi

Jalkaterapeutti, koulutettu hieroja

Terve! Olen Anssi, jalkaterapeutti sekä koulutettu hieroja.
Jalkaterapiapalveluiden lisäksi tarjoan sekä klassista- että urheiluhierontaa. Tervetuloa kokeilemaan hieronnan rentouttavaa vaikutusta!

Emmi

Terveydenhoitaja

Terve! Olen Emmi ja toimin Ympyrätalon apteekissa terveydenhoitajana.
Hoitajan vastaanotolla mm. rokotamme, teemme korvahuuhteluita sekä otamme laboratoriomme näytteet.

Sanna

Ihoterapeutti

Hei! Olen Sanna ja toimin Ympyrätalon apteekissa ihoterapeuttina. Mielestäni ihosta huolehtiminen on tärkeä osa hyvinvointia. Hoitolassamme on monipuolinen valikoima erilaisia hoitoja, jotka ovat yksilöityjä ja vastaavat juuri sinun ihosi tarpeita. Tervetuloa juttelemaan lisää hoidoista apteekille!

Katja

Farmaseutti-ravintovalmentaja

Hei! Olen Katja ja toimenkuvaani kuuluu farmasistin työn lisäksi funktionaaliseen lääketieteeseen perustuvien ravintovalmennuksien tekeminen sekä 360cafen tuotevalikoiman kehittäminen. Voit myös kääntyä puoleeni valitessasi sopivia laboratoriotestejä terveyttäsi tukemaan. Erityisenä kiinnostuksen kohteena ja osaamisalueena minulla on erilaisten suoliston epätasapainotilojen toteaminen sekä suoliston terveyden palauttaminen.

Lilit

Farmaseutti

Hei, hej, howdy, привет, hola! Olen apteekkimme kielitaitoinen farmaseutti. Puhun englantia, suomea, venäjää, ruotsia ja espanjaa. Olen osa markkinointitiimiämme ja jaan farmaseuttista osaamistani myös apteekin blogin ja sosiaalisen median kautta.