Meille Ympyrätalon apteekissa hyvinvoiva asiakas on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman kokonaisvaltaisia terveyskokemuksia. Perinteisten apteekkipalveluiden lisäksi tarjoamme erilaisia hierontoja ja hoitoja asiakkaidemme hyvinvoinnin edistämiseksi.

Ihanan kesän ja lomien jälkeen on taas aika valmistautua tulevaan syksyyn. Mikä olisikaan ihanampaa kuin itsensä hemmottelu pimenevinä syysiltoina? Tarjoamme monia mahdollisuuksia hemmotteluun ja rentoutumiseen. Haluan tässä kirjoituksessa esitellä muutamia erinomaisia hoitojamme.

Ainutlaatuiset ja tehokkaat erityisesti apteekkiympäristöön suunnitellut harmonia- yhdistelmähoitomme pohjautuvat kiinalaista lääketiedettä ja koululääketiedettä yhdistävään tietoperustaan ihmisen kehon ja mielen toiminnasta. Hoidot on kehittänyt suomalainen kiinalaisen lääketieteen asiantuntija yhteistyössä, vyöhyketerapeutin ja sosiaali- ja terveysalan opettajan kanssa. Hoidoilla vaikutetaan autonomiseen hermostoon, joka aktivoi tai rauhoittaa tiettyjen sisäelinten toimintaa. Hoidoissa käytämme sertifioituja, rentoutumista tehostavia  aromaterapeuttisia öljyjä ja lämpöhoitoa.

Hieronnat ovat mitä oivallisin rentoutumistapa. Olemme valinneet hoitolaamme asiakkaillemme parhaiten sopivat kokonaisvaltaiset aromahieronnan sekä kuumakivihieronnan. Kuumakivihieronnassa käytettävät argan- ja macadamiöljy-yhdistelmä yhdessä kivien lämmön kanssa syventävät hieronnan rentouttavaa vaikutusta. Tämä hieronta sopii myös tuoksuherkille, sillä emme käytä tuoksuvia öljyjä.

Jos taas pidät tuoksuista, niin aromahieronnassa käytämme mietoa, mieltä ja kehoa hellivää eteeristen öljyjen seosta. Laadukkaat eteeriset öljyt imeytyvät ihoon ja hajuaistin kautta koko kehoon ja antavat näin kokonaisvaltaisen rentouttavan elämyksen. Aromahieronta on kevyttä klassisen hieronnan sekä lymfahieronnan välimaastoon sijoittuvaa hierontaa. Todellinen luksushoito arjen keskellä!

Molemmissa hellävaraisissa  hieronnoissamme käsittelemme koko kehon rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Rauhallisessa hoitohuoneessa unohdat ympärillä olevan kiireen ja tavoitat pikku hiljaa seesteisemmän ja rennomman olotilan.

Suosittelemme kokeilemaan myös uutta intialaista päähierontaamme, joka on myös oma suosikkini! Tämä hieronta keskittyy pään- ja niska-hartiaseudun alueelle ja sopii erinomaisesti kaikille, jotka kaipaavat tämän alueen hoitoa. Voit hyötyä hoidosta, mikäli kärsit univaikeuksista tai stressistä. Suosittelemme, että tulet hoitoon iltapäivällä, koska käsittely on erittäin rentouttava.

Voit aina tulla kysymään meiltä lisää. Asiantuntijamme ja minä autamme sinua mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivat hoidot sekä tarvitsemasi hoitotuotteet.

Kaunista syksyä toivottaen
Ihoterapeuttisi
Sanna