Haluatko liittyä kanta-asiakkaaksi? Liittymällä saat kanta-asiakkaille kohdistettuja etuja ja tarjouksia.

Lue lisää
  • Suomi
  • English

Rekrytointi

HAEMME FARMASEUTTIA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

Haemme reipasta ja oma-aloitteista farmaseuttia Ympyrätalon apteekkiin vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme hakijalta intoa asiakaspalvelutyöhön ja halua kehittyä työssään. Voit olla kokenut konkari tai työuraasi aloittava työntekijä. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja positiivinen työote. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Ympyrätalon apteekki palvelee 360-asteisesti. Asiantuntevan lääkeneuvonnan ja sairaanhoitajan palveluiden lisäksi meillä on iho-, jalka-, suola- ja liiketerapiaa saman katon alla. Farmaseutille tämä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden asiakkaan kokonaisvaltaiseen palveluun. Kuulumme uuteen Olo-apteekkiketjuun ja käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Apteekki on avoinna arkisin klo 8-20, lauantaisin klo 10–18 ja sunnuntaisin klo 12–16. Apteekkiimme voit tutustua osoitteessa: www.ympyratalonapteekki.fi. Lue lisää meistä myös Mediuutisten uusimmasta artikkelista

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat sykähdyttävä asiakaskokemus, ympäristötietoisuus, rohkeus ja yhdessä tekemisen meininki. Meillä on mukavat työtoverit ja ilo työskennellä yhdessä.

Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse Eveliina Lintulalta:
eveliina.lintula@ympyratalonapteekki.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 3.11.2019 mennessä sähköpostitse: rekrytointi@ympyratalonapteekki.fi