Haluatko liittyä kanta-asiakkaaksi? Liittymällä saat kanta-asiakkaille kohdistettuja etuja ja tarjouksia.

Lue lisää
  • Suomi
  • English

Rekrytointi

REKRYTOIMME KAKSI FARMASEUTTIA OSA-AIKAISEEN JA KOKOAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN

Ympyrätalon apteekki on moderni ainutlaatuisella konseptilla toimiva apteekki Helsingin Hakaniemessä. Apteekkipalvelujen rinnalla tarjoamme monipuolisesti asiakkaidemme hyvinvointia ja terveyttä edistäviä palveluja. Palveluvalikoimistamme löytyvät mm. ihoterapeutin, jalkaterapeutin ja sairaanhoitajan palvelut. Organisaatiomme hierarkia on matala ja teemme töitä itseohjautuvissa tiimeissä, näin päätöksenteko jakautuu tasaisemmin kaikkien kesken sekä luontainen kiinnostus ja onnistuminen ohjaavat työnjakoa. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat sykähdyttävä asiakaskokemus, ympäristötietoisuus, rohkeus ja yhdessä tekemisen meininki.

Haemme moniosaajiemme joukkoon kaksi FARMASEUTTIA osa-aikaiseen sekä kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Farmaseutin toimenkuvaan kuuluu päivittäinen työ asiakaspalvelussa sekä konseptista ja palveluistamme kertominen asiakkaille. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijalta hyviä sosiaalisia taitoja, intoa asiakaspalvelutyöhön ja myyntihenkisyyttä. Muu osaaminen tai lisäkoulutus katsotaan eduksi. Voit olla kokenut konkari tai työuraasi aloittava työntekijä. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja positiivinen työote sekä tahtoa oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Isossa vilkkaassa apteekissa työskennellessä kestät hyvin ruuhkaisiakin hetkiä ja sinulla on pelisilmää ja paineensietokykyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisessa, innovatiivisessa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä on mukavat työtoverit ja ilo työskennellä yhdessä! Ympyrätalon apteekissa sinulla on mahdollisuus kehittyä entistä monipuolisemmaksi farmasian alan ammattilaiseksi. 

Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse Eveliina Lintulalta:
eveliina.lintula@ympyratalonapteekki.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse: rekrytointi@ympyratalonapteekki.fi